Love it or hate it...

12-12-2013 00:00

 

Er zijn van die 'gruwelijke' momenten die je liever zo snel mogelijk wilt verbannen uit je geheugen. Ik zet er hier een paar voor je op een rij, wellicht herkenbaar voor je?

 

* Je huis bekijken als het zonlicht erop staat. OMG! Je ramen lijken minstens 4 jaar niet meer gelapt te zijn en al dat stof op de vloer... Nog maar niet te spreken over het stof dat nog door de lucht dwarrelt -en dus nog neer moet vallen!-... AAAH! Er rest maar één remedie, zonwering naar beneden en vlug! *puft in zakje*.

* Regen... Whole day long. Blèh...

* Je mascararoller in je oog prikken. Ofwel; begin maar opnieuw met je make-up, tenzij je als een pandabeer over straat wilt die dag. En mannen, dit doet zeeeeer!!

* Een oranje brandend lampje van je tank. P.A.N.I.E.K. Zweetoksels en ASAP naar de dichtstbijzijnde tank. En ja, ik wéét dat ik er nog gerust 30 kilometer mee kan rijden, maar dat neemt niet weg dat ik er strontzenuwachtig van word.

* Je outfit compleet aan hebben, klaar voor een nieuwe werkdag. Vervolgens bij het wegbrengen van zoonlief op het kinderdagverblijf een gat in je panty trekken door het klittenband van zijn jas. *Grmbl*

* Uitglijden in plaatselijke supermarkt. Gewoon opstaan, boos achterom kijken en net doen alsof er iets lag waarover jij uitgleed. Nee, het waren niet je eigen lompe voeten. Nee, echt niet. Je kunt anders altijd je haarcoupe nog veranderen, reputatie gered.

 

 

 

Uiteraard zijn er ook momenten die je doen glimlachen, je blij maken of gewoon een prettig gevoel geven. Give me more!

 

 

* Een nieuwe pot pindakaas openen en dan even genieten van het spekgladde oppervlakte pindakaas. Ben ik hierin de enige die dit fascinerend vindt? Zeg maar niks.

* De eerste zonnestralen in het voorjaar. Oh men, is het al bijna maart? De eerste sproetjes die zich weer laten zien en 's avonds je hoofd voelen gloeien van de zon. Of was het de wijn op het terras?

* Contrast, maar ook mooi: een ijskoude dag, strakblauw en de dauw over de weilanden zien hangen. Warm ingepakt buiten lopen en de ijle lucht diep inademen. Wintersportgevoel in het kwadraat.

* Als eerste skiën over een geprepareerde piste. Niemand in de buurt, alleen je ademhaling en het geluid van de sneeuw waar je latten doorheen snijden. Ksjiiieeee ksjiiiiiieee -en nee, dit is geen bedreigde vogelsoort, maar ik probeer hier het geluid van de ski in de sneeuw te imiteren-.

* Het eerste sneeuwvlokje dat valt. Om het vervolgens te vervloeken.. Maar toch, dat eerst vlokje deed je wél glimlachen!

* Nieuwe schoenen... do I need to say more?!

* Je zoon die kattenkwaad uithaalt. Gezicht in de plooi, het vooral niet grappig vinden, want de opvoeding komt hier om de hoek kijken.

 

 

 

 

Onderwerp: Love it or hate it...

Geen commentaar gevonden.

Nieuw bericht